FAQ studiedagen

Veel gestelde vragen over onze studiedagen

Wat is het verschil tussen de opleiding tot rekencoach/spellingcoach en de studiedagen over RekenTrapperS/Als spelling een kwelling is?

Studiedagen zijn compacte inleidingen op de methodes RTS en ASKI. Onze ervaren sprekers leggen de basisprincipes en het gebruik in de praktijk uit. Dit doen ze via concrete situaties en toepassingen. De deelnemers oefenen zelf met RekenTrapperS of Als spelling een kwelling is. Ze leren deze methodes ook integreren in hun eigen omgeving.

Het doel van deze opleiding is dat de deelnemers ASKI- of RTS-coaches worden. Als coach kunnen ze kinderen versneld remediëren en de problemen compenseren. Bovendien zijn ze in staat om hun collega's deze nieuwe methodes aan te leren. De deelnemers:
• verhogen hun inzicht
• leren hun eigen aanpak inschatten
• oefenen met concrete technieken waarmee ze onmiddellijk aan de slag kunnen

De opleiding tot rekencoach of spellingcoach bestaat uit meerdere sessies. Voor de basisopleiding rekenen zijn dat 9 halve dagen. Voor de verdiepingsopleiding rekenen en spelling zijn dat 6 halve dagen.

De lesgevers behandelen de methode inhoudelijk en praktijkgericht. De deelnemers kijken doelgericht naar spelling- of rekenstoornissen. Ze verdiepen zich verder in strategieën om deze problemen aan te pakken.

De deelnemers maken tussentijds een eigen casestudy als eindwerk. Na een positieve evaluatie ontvangen ze het getuigschrift van rekencoach of spellingcoach.

Waar vinden de studiedagen en opleidingen van Eureka Expert plaats?

We gebruiken verschillende locaties in Leuven:
•  Provinciehuis Vlaams Brabant | Provincieplein 1 | 3000 Leuven
•  Jeugdherberg De Blauwput | Martelarenlaan 11A | 3010 Kessel-lo
•  Eureka Onderwijs | Diestsesteenweg 722 | 3010 Kessel-lo

Hoe schrijf ik in?

Inschrijven kan alleen online via deze site. Je gebruikt best Google Chrome of Mozilla Firefox. 

Nadat je ons je inschrijvingsformulier verzendt, krijg je een bevestigingsmail met instructies voor de betaling. Deze automatische e-mail is nog geen bevestiging van de inschrijving. Je inschrijving is pas definitief nadat we de betaling ontvangen en geregistreerd hebben.

Je hebt geen bevestigingsmail ontvangen? Mail dan naar expert@eurekaleuven.be.

Kan ik betalen met een bestelbon?

Ja.

Hoe annuleer ik mijn inschrijving?

Je kan annuleren door te e-mailen naar expert@eurekaleuven.be met vermelding van "annulatie bestelling/inschrijving gevolgd door je factuurnummer (10 cijfers). We aanvaarden geen telefonische annulaties.

Je kan tot 10 werkdagen voor aanvang van de studiedag kosteloos annuleren (- € 15 administratiekosten) . Je plaats mag altijd door een collega worden ingenomen.

Bij laattijdige annulatie betalen we 80% terug bij overmacht door ziekte of ongeval (op basis van een doktersattest). In andere gevallen wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.


Opleidingen:

Indien reeds begonnen, geen terugbetaling mogelijk.

Gelden er kortingen op jullie producten en diensten?

Ja. We geven korting aan groepen voor studiedagen en opleidingen. Voor onze publicaties zijn er soms ook speciale aanbiedingen voor reeksen of pakketten.

Je kunt publicaties alleen bestellen via de webshop op onze website. Bij problemen kan je ons contacteren via expert@eurekaleuven.be. We verkopen onze publicaties ook op studiedagen van Eureka Expert en vakbeurzen.

Kan Eureka Expert een vorming organiseren op mijn school?

Ja dat kan. Neem contact op met expert@eurekaleuven.be.