FAQ Site Eureka Expert

Veel gestelde vragen over onze site

Hoe annuleer ik mijn inschrijving?

Je kan annuleren door te e-mailen naar expert@eurekaleuven.be met vermelding van "annulatie bestelling/inschrijving gevolgd door je factuurnummer (10 cijfers). We aanvaarden geen telefonische annulaties.

Je kan tot 10 werkdagen voor aanvang van de studiedag kosteloos annuleren (- € 15 administratiekosten) . Je plaats mag altijd door een collega worden ingenomen.

Bij laattijdige annulatie betalen we 80% terug bij overmacht door ziekte of ongeval (op basis van een doktersattest). In andere gevallen wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.


Opleidingen:

Indien reeds begonnen, geen terugbetaling mogelijk.

Kan ik mijn kind inschrijven voor vakantiecursussen?

Dat kan via Eureka Onderwijs. Daar vind je ook het aanbod en praktische informatie.

Waar vind ik de algemene verkoopsvoorwaarden en info over privacy?

De verkoopsvoorwaarden vind je hier.

De privacyvoorschriften staan hier.

Hoe annuleer ik een bestelling van publicaties?

Annulatievoorwaarden voor een gedrukt boek, software en/of hardware 

De Belgische wet op handelspraktijken geeft u het recht om een bestelling terug te sturen, binnen een periode van 7 dagen, nadat u de bestelling ontvangen heeft. In het geval van fysisch verkeer, zoals gedrukte boeken of werkboeken moet alles ongeopend, ongebruikt en verpakt in de originele verpakking, teruggestuurd te worden naar Eureka Expert CVBA, Diestsesteenweg 722, 3010 Kessel-Lo. De verzendingskosten voor het terugsturen en de verantwoordelijkheid zijn ten laste van de klant. 

Eureka Expert kan geretourneerde artikelen weigeren op basis van het feit dat de goederen niet origineel verpakt zijn, de originele verpakking of de goederen door de klant beschadigd zijn of de goederen gebruikt zijn. Zodra de termijn van 7 dagen verstreken is, zal de koopwaar door de klant aanvaard geacht zijn en is terugname niet meer mogelijk. 

Annulatievoorwaarden voor een digitaal boek 

Een digitale bestelling is digitaal geleverd. Dit kan niet geannuleerd worden. Er is geen terugbetaling mogelijk.