Van Mankement tot Talent
info

Je hebt het minimaal aantal bereikt

Winkelwagen (0)

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

2019/11/29 | Lezen en spelling voor leerlingen met dyslexie en taalproblemen

2019/11/29 | Lezen en spelling voor leerlingen met dyslexie en taalproblemen
2019/11/29 | Lezen en spelling voor leerlingen met dyslexie en taalproblemen

Op basis van Als Spelling een Kwelling Is

€ 121,00
Prijs per deelnemer

Voorraad : 50

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Eureka Onderwijs ontwikkelt al meer dan 20 jaar technieken die spelling hanteerbaar maken voor spellingzwakke leerlingen. Het motiveert de leerkracht om op een verfrissende manier aan spelling te werken en de vooruitgang van leerlingen te zien. De vorming is sterk praktijkgericht. Met de aangeleerde technieken kun je direct aan de slag, zowel individueel als in klasverband. We focussen op leerlingen van 9 tot 16 jaar.

Astrid Deblock (logopedist en leerkracht Engels/Nederlands Eureka) heeft ruime ervaring zowel individueel als in klasverband.

Voor spelling starten we met de multisensoriële aanpak met de blokkenmethode. Ze behandelt de stappenplannen die het meest effectief zijn. Centraal staan het stappenplan werkwoorden en zelfcontrole volgens hole@dokola.dt. De compenserende aanpak met Sprint/Wody/Kurzweil komt via beeldmateriaal in reële contexten aan bod. Ze gaat ook in op voorbeelden van het gebruik van Word in de klas bij geïntegreerde opdrachten waarbij spelling en spellingcontrole slechts een deel van de opdracht zijn.

De leesstrategieën worden geïntegreerd in WO of domeinen zoals aardrijkskunde, techniek, geschiedenis en natuurwetenschappen.

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.